Saturday, 7 May 2011

My Kakak Angkt


This Is My Kak Angkt Story
Name akak ni Ikatiera,Umr nyer 18,Dok kat johor mmg baik org nye.
Dier seorg yg busuk haha,comel.
Akak angkt aq ni mmg kuat majuk same la mcm awek aq.
Dier manja cgt,aq knal dier ni kat KAWAN BLOG tu je.
Sjer2 taip2 nan dier nie dah lme2 uh aq tnyer dier nk x jdi akak angkat aq dier jwap ok je.
So dier jadi la kak angkt aq,mmg aq teringin gile nk ade akak.
Sebab Aq x de kakak,aq ade abang je sedih btul.
Seb Baik ade ikatiera yg busuk ni,dier sudi jdi akak angkt aq,
Best ade kakak yg mcm dier ni amik berat,manja n mcm2 la.
Malaksah aq ngan awek aq pun aq leh kongsi cite nan dier ni.
Dier salu ade tuk membantu aq hohoho.
Dier sporting sgt,sejak ade dier.
Dier je la yg teman kn aq di saat aq kesnyian.
awek aq bz,walau mcm mne pun awek aq,aq x kn lupe.
aq syg akak angkt aq n AWEK aq.
Tekan atas ni Tgk la Akak Busuk aq ni k...

No comments:

Post a Comment