Sunday, 19 June 2011

Sueraya

 PErh gile cun awek spe la nei
 Busuk la dier nie
Sape la Mr.Secet R tu yee,
Knpe rase mcm aq je erk haha ye la R,
Ruzaini name aq tuh haha,
Ni adik angkt ke awek aq ke scndle nie erk,
Pelik la haha,x kesah la dier nie adik angkt ke
Scndle ke Awek ke yg penting aq hppy dgn dier,
Mcm mne nie hehehe,sueraya the busuk,
hahah lawak gile smlm dier ckp dgn mak kndung aq,
mak aq ckp aq playboy ade ke ptt trus aq kna drop dgn sueraya ni
dier pggil aq playboy je adoii,mcm mne nie
x suke aq gelaran nie rase nk pkol je sueraya nie hahaha
dier busuk sbb tu pggil aq playboy hahaha,
dier tu playgurl x sedar plak knnn ee gram nyer,haha
dah x tau nk cite pe senanyer, k la sueraya
love
you
tata hahaha

Syifa

 Syifa My Busuk Gurl hohoho





Hye nie la koje aq mase tgh bosan senanyer pic ni dah lame amik
tpi bru nk cite kn,sbb time seklh mls nk on hehehe,
Syifa i love you so much k dear,sorry la salu gado skung,
skung z  dah salu pening pala n demam la x tau nape
sowi ye,k smbung lek sal tulis nie,senanyer nie aq tulis nie
kat tempan salu aq lepak nan kawan2,
saje tgh bosan pastu rindu lak tuh
tu la tulis bnda2 nie,dah amik pic dpt idea lak nk masok blog
hahah tu la pasal msok blog nie,hehehe
Syifa i Love you,
Jgn jeles yeeeee!!

Kisah aq n ex pling aq bnci skung

~BYE2 Hnya tggl kenangan hahaha X ingin nk kenang pun hahaha~
 Kito Bakor
 BAKORRR
 PAPA konon hahaah tgk la smua k Bace pe dia ni tulis






 tggl nie je haahah




HAA kwng nmpak jam nie..berkecai aq buat,hehe nk lupe kn psal dier biasa la
Nie care aq nk lupe kn sal seseorg,buang no fon buang smua brg dier,
Pe2 je la kn,haha smua brg dier aq dah bakar x berminat aq nk smpan wat pe simpan,
NI la dier kisah nyer aq dgn aida nie,aida nie name ex aq,dier mmg comel la,
Ish aq ni dah x de pe2 puji2 lak haha kembang jubor dier kang hahaah,
Aq n dier nie dlu swt doh,swt gile gua ckp same lu,haha tiap ari balik sme2 jmpe ptg2
Smpai x leh lps kn dier,dah mls nk igt skung aq nk cite sal mcm mne aq leh putus
Dgn minah nie,
Kowang nk tau knpe?
Ni sbb nyer,dier nie gedik nk mampos semua laki dier layn,aq mngaku la beb,
Aq mmg kuat jeles tpi dier suh ubh perangai supaye aq x kuat jeles,
Aq ckp ok aq ubah,n aq biar kn dier lyn laki tpi aq x bg la lebih2 kn lyn kwn tu biasa la,
Aq pun lyn pompuan gak,tpi dier lyn bukn mcm kwn dah lebih dah,
Yg pling terbaru dier ckp sayang2 dgn laki lain baby2 lak,
Babi btul haha,pastu aq mrh2 dier nie aq maki2,aq dah x than perangai dier nie
Gedik gile babi doh syg2 kowang x jeles ke bace kt facebook pakwe or makwe ko ckp syg2
Baby2 lagi tu kowang x jeles?mesty jeles kan!,aq siasat2 tu abg angkt la ape la,
Kote bapak dier terangkt la,pastu lps dah putus nie dier mintak kpel balik,
K dier mnx kpel tpi aq x leh trima ade 5 sbb,
1,Dier gedik still lyn laki lain walau aq dah ckp bnyk kali
2,Lps aq nsibht tu putus nan dier msih lgi tu chat dgn laki lain
3 Aq suh buang pic2 seksi dier kat fb dier x nk
4 Aq msg dier salu bls sikit2 msg jntan mane tah
5 Aq dah berpunyer..
Tanpa ku sedari lepas uh dier kpel dgn kwn baik aq sendri,
Hohoh din name nyer,ikut kn haty nk tibai tpi ape brng gado sal pompuan bodo
lagi pun aq dah ade lain so tumpu kn pada yg lain,ha sblom uh nk g tau,
Kowang tau mase aq kpel dgn dier nie aq bg bnyk brg kat dier,
Gelang cincin kicin tedy bear,n lain2 la,Aq sje je mntak balik,kowang tau,
Balak dier yg bg kn kt aq,dpn2 Balak baru dier tu aq buang kt tempat sesuai dgn ex aq nie,
Tau kt ne? kat longkang hahaha dah la bye2 nk story lain lak,

Monday, 13 June 2011

Sueraya my sis


Kowng tgk cumel kn?
Cumel2 pun nakal nie dier nie,
Adoiii gram dgn dier nie,ade ke dier kutuk aq kt blog dier,ish2 x ptt btul la,
Hehe kowang nk tau pe dier kutuk?ni click nme dier nie Sueraya..
Kowng bce la jht seh dier nie,walau jht mne pun dier la antara adik ku yg pling bnyk bg aq hpy,
Mmg pernah terluke sbb dier tpi itu x de hal lah,sbb aq syg kn dier mcm mne dier syg aq,
Thx adik sbb syg abg tauu,muah adik milik abg,abg syg adik muahhh
Thx sbb sudi jdi adik abg,abg tau abg x sehbt bf adik tu,
Bf adik kn baik x mcm abg,pe2 pun dik suara adik nyanyi semlm mmg the best haha,
Jaga la nnty suara adik kt blog nier wekkkk!!!
K la bye2 abg x nk on lame2 tata muah <3

Friday, 10 June 2011

My Ego Biru


Mat cuci moto aq beb aq dah isi minyak follow tuk lu,lu mnx duit lagi kimon tol,


nmpak mcm bersih padahal koto by the way thx cuci walau pun aq kna byr lgi tu


comel la moto aq nie haha x lame lagi bertuka 125z hitam lu langi lu mati hahaha

HAA kowang nmpak itu ego biru,itu la moto aq skung,lawa kn haha comel,
hahah kecik je moto nyer,klau jadi la bapak aq beli kn aq 125z urm tgk la 1 kmpung gua pusing
tpi dgr2 cite nk tuka moto novo je ek eleh kencang btul,
x pe la klau novo pun x kesah asal kn aq ade lesen wa kmpul duit beli sndri,
abis cite bro huhuhu snanyer aq nk cite ari nie pasal cuci moto nie hahaha,
nk cuci kn mamat nie rm 3,dtg la umah nyer hahah tpi mamat ni x reti pakai polich la,
betul ke aq ejer tu hahaha tah la kowang paham2 la erk,
n name mamat ni ismad kwn baik aq,hoho nmapak basikal mcm smpah tu?
itu ismad punyer org nyer pun buruk wahahaha,jht nyer aq nie heheeh
k la tu je nk story jumpe lagi yeaaaa tata titi tutu

urmmm aq kau n dia urmmm

Hari nie aq nk cerita sikit sal kwn pompuan aq tuh,
Aq dgn dier rpt sgt dri mule knal smpai la 2 ari lepas,tapi aq dgn dier ari ni dah baik balik,
Dier cute sgt,aq lyn dier lyn,aq tlg dier ble dier ade mkslh dgn bf dier aq care sgt2 pasal dier,
Sampai suatu hari tuh,aq lyn2 tibe2 dier keluarkan crita tentang bf dier kt blog,
Aq tak tau knpe aq leh timbul perasaan jeles,mybe aq dah suke dier,knpe aq suke dier
Sedangkan aq dah ade gf,dan dier pun dah ade bf,
Mcm mne aq leh suke dier tapi hati aq msih syg gile n suke gile kt gf aq,
Pelik kan kuasa tuhan kite syg mcm mne pun org tu kite akn syg gak org lain,
By the way dier nie x suke crng tpi dier pun rase pe yg mcm aq rase tuh,
Kowng phm x maksd aq?Mksud aq dier pun suke aq,
Tapi kwn aq ni tkut nk bg tau aq sbb,dier tkut aq ni rpot kt bf dier,
hmm tah la aq skung dgn dier kwn biasa je ,
Mcm mne erk ,ape aq kena buat skung ye kowng rase?

Adik ku yg nakal n My girlfriend yg dulu baik kini hmm

HYE nie aq nk story ape yg belaku ari nie,
Ade dua perkara 1 sedih 2 hppy,nie no 1 pasal kwn gurl aq nie,dier baik sgt dier cute cby2,
Dier dlu salu bg aq hppy salu gurau senda main msg n aq kdng2 tlg klau dier ade mkslh,
Kte mmg baik sgt smpai bf dier jeles aq nan dier rpt sgt,
Tapi 1 ari nie dier dah mule rpt dgn bf dier seblom nie diaorg gado je x rpt aq tlg dieorg,
Tapi last2 aq jgak di singkir kan,
Diaorg dah mule rpt ,kwn gurl aq td nie dah lupe kn aq dier bnci kn aq,
Aq x tau a ape salah aq smpai dier buat aq mcm ni ade sbb aq ni x bpe lyn dier sgt tu jdi alasan x nk chat dgn aq
Kalau dah x nk chat tu x pe ckp je terus trang x pyah la nk nyorok2,
N ari tuh dier ni ade dpt offer 1 jam call 1 inggit je dier ckp nk call aq tpi x call pun
Aku tggu dari pagi smpai la kol 12 last leh guna offer tu tpi dier x call pun sedih aq tp nk wat cmne
Mungkin dier bz atau dier lupe aq hmm.
Dah la mls nk cite sal dier nie,ddier dah lupe aq pun per2 pun aq stil syg dier,

K lah ni story no 2 best n hppy tuk aq ri nie,adik angkt aq yg comel n baik ni buat blog psal aq
Sueraya name dier,mmg baik la budak nie comel lak tuh haha dier ckp aq muke mcm budak2,
Gram aq seb baik x g pkol dier hahaah.dier la yg hppy kn aq skung kwn gurl aq yg lame dah bnyk brbah
hmmm boring sgt..thx adik hppy kn abg tauu muah syg adik,
Ni pic adik busuk ku nie
heee Cute kann hehe cute i love it,,muah mauh

Wednesday, 8 June 2011

Cerita tentang dia


My Love Forever


Ayu nyer dier!


Awek ku sama adik nyer


My Mumy N My Princess
forever
<3

Hello semua my friend,ari ni aq nk cite kn aq dgn si dia yg paling baik aq pnah jumpe,
Name dier ni issyifa
Umur dier 18 hehe tua dari aq,ape lu org nk ckp aq x kesah,asal kn aq dgn dier bhgia,
Dan tuk pengetahuan kowang Cinte ini x kesah (Tua,muda,miskin,kaya,gemuk,kurus,buruk,lawa)
Cinte kite semua dtg dari allah,iklas itu yg penting,
Dier ni dok kt petling jaya,hukhuk jauh gak la dri aq tapi leh jmpe SBB!!!
My Mumy (Mak Syifa) tersyg ni,dier ckp nk jumpe klau x ari tu nk jumpe dah,
Tapi dady lak g kenduri sedih sgt x dpt jmpe,by the way aq kna ucap thx sgt2 kt diaorg sbb,
Diaorg menerima aq seadainya dan diaorg restui hubuhanga aq dgn syifa,
Mumy n dady the best sgt2 sporting hehe best la mumy,
Z syg Mumy n Dady(Ayah Sifa) ,Mumy sowi ye z x msg Mumy,Z bukan lupe mumy z nk save kredt,
Tok anak mumy tu!!!Kang mrajuk plak dier kan kan kan,
Kan anak mumy tu manja,
K nak cite sal anak dier lak lah asyik mumy tersyg je hahahaha,
Anak dier ni mmg baik gile2,N tuk PENGETAHUAN korang Aq ni frst love dia,
Best gileee haha kali pertama aq dpt gurl yg frst love ni,haha dier mmg manja sgt,
Tapi dier kerja laa,jrang msg dier tu bosan sikit tapi x pe,
Tu kan mase dpan dier!!! hehehe 
K tu je la aq cite lu k,Syifa i love u
Mumy I miss You
Dady I like you
TATA TITI TUTU

Tuesday, 7 June 2011

Percutian kami yg ke 2 haha


Hot Springs Sg KlAA


Hahaha tempat mandy best2


Haa lawa x ade ais terjun tipu hahaha!


Ni tempt aq mkn n minum haha


huh lawa nyer tmpt nieee


Kowang nmpak x baju itam dua org tu
diaorg igt aq amik pic diaorg perasan gile tergedik2 lak



bawu pas mndy nie..

Haa ni nk story kt lu org mmg best doh,
mcm2 ade kt dlm ni klau lu org tgk leh urut badan sungai ade,
nk rebus telur pun leh,sbb ade air panas hahah,
kowang leh beli je kt dlm tu rm2 tuk 5 biji,
30 12 inggit,
murah je n mkn dri lua x leh bwak msok,tpi aq bwak msok gak ahah jht neyr aq,
haa agi 1 tmpt uh x dlm sgt sungguh bosan,
tpi yg best nyer bnyk aktivity leh wat,
dtg ptg yg laki tu leh a cuci2 mata mmg banyak beb!!!!
k ni je wa nk cite same lu org haa
pegi ni mase 
7,jun,11
ari ni la heeeee :) tata nite nk tido la bosannn

!!~~My New Car~~!!


My New Car Wuuu The bEst


Hahaha lawa la kereta nie..Mmg aq suke gile ah
frst time aq niaek mcm org gile beb,
hahaha mcm x pnah tgk kereta je aq mse mule2 hahaha,
ye la sbb seblom ni kereta aq biasa x mcm ni,
hohoho best a lawa,beli kereta ni pun sbb nk luas sikit biasa la keluarga dah bnyk kann,
kna a beli kereta besar mcm nie haha ,thx 2 my dady sbb bagi kami keselesaan,
i love my fmly
4
Ever!!<3 <3


Monday, 6 June 2011

My Princess Sueraya


!!~My Princess no 2~!!


My Sister
~!Sueraya!~

Name dier Sueraya,
Umor dier 13,
Dier Dok Selangor,
Dier budak yg Busuk n Sporting,
Mmg best gile sporting dier ni,best la lyn dier dier comel,qis jgn jeles ye,qis pun comel
Tapi Sueraya ni x best sgt sbb dier x msg nset salu x de kredt bosan la hmm!!~~
Tapi kite org lyn kat fb n ym best gak la leh la,
Knal dier ni kat   kawan bloger lame dah snanyer aq perhati kn dier,
Urmm,tpi dier ni terlebih sporting lyn semua org kdang2 jeles tu ade gak haha pelik2,
urm pe lagi ye nk cite,x de idea la,
by the way
dier mmg cute n comel giler hahaha :P
tu je kot nk story klau de lagi sye post lagi erk tau tau tau
bye bye bye!!!lolipop

Sunday, 5 June 2011

My Princess Qiss


(: My PrinCess Qiss :)



Tengok comel ni naik bas la!


HAAA Ni la dier famly adik aq..Tgh2 mak<(Ibu)..Dlm kereta tu adik dier n kiri tu akak dier
mcm biasa la yg comel tu adik aq!!~~

Name kecik ni Qiiss,
Umur dier 8 Tahun,
Dier dok kat Damansara,
Name Ibu dier Wanie,
Akak dier Aunie,
Nk cite sal kecik nie aq knal dier kt habbo je snanyer,
pastu aq chat2 nan dier aq jdi seronok lak best,
pastu dah lme2 tu aq sje nk jdi kn dier adik angkt aq tgk2 dier nk,
Ibu dier pun benar kan,aq salu gak la msg ibu tnyer sal dier tp dlu la skung dah kurng,
sbb sebuk la dgn seklh skung,ok akak dier lak,
akak dier ni cebuk sikit kdng2 dier yg chat kn tuk qiss tu aq tertipu x guna tul,
by the way!!!
Akak dier still cute haha!!
Jgn kaco akak dier ibu x kasik..jgn tch2 dier hohoho!!!
diaorg fmly yg hpning n sporting,
mmg best rpt nan ibu n adik2,qis abg doa kn fmly qis
trus hppy mcm ni smpai akhir hayat nanty
Amin,
aq tulis psal adik aq ni pun sbb tdi dier mjuk la psal dier x de kt blog aq hahaha sian dier 
muahhh syg adik qis sgt2.!
K tu je kot aq nk story kat lu org ri ni,klau de pe2 lgi aq story lgi,

Friday, 3 June 2011

Ayat2 Tuk Memikat seseorang

Ni merupakan beberapa contoh sms yg boleh digunakan ye...



1. Dari mana datangnya cinta 
dari SMS turun ke hati

2. Andai kau dapat melihat hatiku
Andai saja kau dapat membaca fikiranku
Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu,
Menghiasi hari-hariku
Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku
Cintailah aku dengan kesungguhanmu

3. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I


4. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

5. Hello..
Aku pencuri�
dan aku di sini nak curi hati kau!!!

6. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

7. I nak belanja u gula-gula HACKS�..
faham tak ertinya?
H- Hanya
A- Aku
C- Cinta
K- Kau
S -Seorang

8. Luahan Cinta Ibarat Kentut�..
ditahan sakit�.
dilepas malu�.
dah keluar..fuhhh! Lega!!!

9. Jika kau hidup sehingga 100 tahun�.
aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau�

10. Di bawah ini senarai yg aku tak suka ttg kau�
1�..
2��
3�..
4��
Apa nak buat?? Aku suka semuanya ttg kau!
Tekan ke bawah jika kau merinduiku�.
Tekan lagi kalau masih rindu�..
Lagi�.
Lagi�.
Masih tekan lagi???
Nampak sangat rindu�..
Aku juga sedang merinduimu�

11. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

12. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

13. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

14. Aku terasa sesuatu dihatiku�ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

15. Apakah kasih sayang perlu diucapkan?
Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

16. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu�

17. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

18. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit�bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan�.
Ini adalah cinta tanpa syarat�.
Aku begitu menyintaimu�..

19. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

20. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu�

21. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

22. Cintaku bukan ibarat kertas�..
Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala
dan semakin marak ditiup kerinduan padamu�..

23. Jika mencintaimu satu kesalahan�biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu�

24. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu�.Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

25. Aku tak dapat hidup tanpamu�..
kerana kaulah nyawaku��

26. Jika cinta itu dicukai..aku lah pembayar cukai paling tinggi!

27. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku.
Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

28. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan,
Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan,
Air mata kerana kekasih 1penyesalan,
Air mata kerana Allah 1 keberkatan.

29.
()� � �()
( ;
( O) saya kan,
(,(��)(��) selalu
ingat kat awak..
tiap2 malam
suara awak
lawak awak
sumer la..
()� � �()
( (�)(�) rindunye..!!
( )
( (��)(��)

Ada lagi ayat yg mantap...ini dia...


Aku mencintaimu bkn kerana kecantikanmu, aku mencintaimu bkn kerana kehangatan cintamu, aku mencintaimu bkn kerana cintamu, aku mencintaimu kerana cinta itu kamu.

Seluruh dunia aku pergi tetapi hanya kau seorang sahaja yang ku temui berjaya menawan hatiku. tidak ada 2 dan 3 biarpun kamu hanya manusia biasa..

Wednesday, 1 June 2011

Cinte pling bodo dlm hidup aq

Hye Saye mule Balik mnaip..
lame sye x cite kn pasal sye kat kowang semua k ari ni nk cite sal ex aq ni.
dier ni mmg cinte aq yg pling lawak la boleh d kata kan..
aq x sangka gak la cinte aq n dier 1 thun lebih gak la an..
kowng nk tawu npe lawak..
SEBAB..
dier nie dgn aq dlu gile la hppy beb x leh nk ckp pe la..
seronok sgt smpai 1 ari ni dier kena g asrama la plak kn..mase uh la mule nyer ujian cinte aq hadapi.
yg best nyer dier mule2 dlu call aq tiap ari huh aq mmg cair la beb..
gile ko tiap ari dier call..tapi lame2 tu hahaha..1 bulan sekali pun x tentu dier call..
haha..lps dah lame sikit tu kite putus..
pastu dier mnx cppl blik..x smpai 1 bulan putus..yg ni salah aq..
k ari lain lak aq mnx maaf pas2 cppl blik x smpai 1 minnggu putus..
pas2 yg last kite cppl blik 1 ari je pastu putus ya allah..
mmg lawak la cinte aq dgn minah ni..
~~by the way~~
Aq tetap x leh lupe dier sebgai kwn la knnn...
k tu je la nk story at lu org k chow lu ..