Friday, 10 June 2011

My Ego Biru


Mat cuci moto aq beb aq dah isi minyak follow tuk lu,lu mnx duit lagi kimon tol,


nmpak mcm bersih padahal koto by the way thx cuci walau pun aq kna byr lgi tu


comel la moto aq nie haha x lame lagi bertuka 125z hitam lu langi lu mati hahaha

HAA kowang nmpak itu ego biru,itu la moto aq skung,lawa kn haha comel,
hahah kecik je moto nyer,klau jadi la bapak aq beli kn aq 125z urm tgk la 1 kmpung gua pusing
tpi dgr2 cite nk tuka moto novo je ek eleh kencang btul,
x pe la klau novo pun x kesah asal kn aq ade lesen wa kmpul duit beli sndri,
abis cite bro huhuhu snanyer aq nk cite ari nie pasal cuci moto nie hahaha,
nk cuci kn mamat nie rm 3,dtg la umah nyer hahah tpi mamat ni x reti pakai polich la,
betul ke aq ejer tu hahaha tah la kowang paham2 la erk,
n name mamat ni ismad kwn baik aq,hoho nmapak basikal mcm smpah tu?
itu ismad punyer org nyer pun buruk wahahaha,jht nyer aq nie heheeh
k la tu je nk story jumpe lagi yeaaaa tata titi tutu

2 comments: