Friday, 10 June 2011

Adik ku yg nakal n My girlfriend yg dulu baik kini hmm

HYE nie aq nk story ape yg belaku ari nie,
Ade dua perkara 1 sedih 2 hppy,nie no 1 pasal kwn gurl aq nie,dier baik sgt dier cute cby2,
Dier dlu salu bg aq hppy salu gurau senda main msg n aq kdng2 tlg klau dier ade mkslh,
Kte mmg baik sgt smpai bf dier jeles aq nan dier rpt sgt,
Tapi 1 ari nie dier dah mule rpt dgn bf dier seblom nie diaorg gado je x rpt aq tlg dieorg,
Tapi last2 aq jgak di singkir kan,
Diaorg dah mule rpt ,kwn gurl aq td nie dah lupe kn aq dier bnci kn aq,
Aq x tau a ape salah aq smpai dier buat aq mcm ni ade sbb aq ni x bpe lyn dier sgt tu jdi alasan x nk chat dgn aq
Kalau dah x nk chat tu x pe ckp je terus trang x pyah la nk nyorok2,
N ari tuh dier ni ade dpt offer 1 jam call 1 inggit je dier ckp nk call aq tpi x call pun
Aku tggu dari pagi smpai la kol 12 last leh guna offer tu tpi dier x call pun sedih aq tp nk wat cmne
Mungkin dier bz atau dier lupe aq hmm.
Dah la mls nk cite sal dier nie,ddier dah lupe aq pun per2 pun aq stil syg dier,

K lah ni story no 2 best n hppy tuk aq ri nie,adik angkt aq yg comel n baik ni buat blog psal aq
Sueraya name dier,mmg baik la budak nie comel lak tuh haha dier ckp aq muke mcm budak2,
Gram aq seb baik x g pkol dier hahaah.dier la yg hppy kn aq skung kwn gurl aq yg lame dah bnyk brbah
hmmm boring sgt..thx adik hppy kn abg tauu muah syg adik,
Ni pic adik busuk ku nie
heee Cute kann hehe cute i love it,,muah mauh

No comments:

Post a Comment