Monday, 6 June 2011

My Princess Sueraya


!!~My Princess no 2~!!


My Sister
~!Sueraya!~

Name dier Sueraya,
Umor dier 13,
Dier Dok Selangor,
Dier budak yg Busuk n Sporting,
Mmg best gile sporting dier ni,best la lyn dier dier comel,qis jgn jeles ye,qis pun comel
Tapi Sueraya ni x best sgt sbb dier x msg nset salu x de kredt bosan la hmm!!~~
Tapi kite org lyn kat fb n ym best gak la leh la,
Knal dier ni kat   kawan bloger lame dah snanyer aq perhati kn dier,
Urmm,tpi dier ni terlebih sporting lyn semua org kdang2 jeles tu ade gak haha pelik2,
urm pe lagi ye nk cite,x de idea la,
by the way
dier mmg cute n comel giler hahaha :P
tu je kot nk story klau de lagi sye post lagi erk tau tau tau
bye bye bye!!!lolipop

No comments:

Post a Comment