Wednesday, 8 June 2011

Cerita tentang dia


My Love Forever


Ayu nyer dier!


Awek ku sama adik nyer


My Mumy N My Princess
forever
<3

Hello semua my friend,ari ni aq nk cite kn aq dgn si dia yg paling baik aq pnah jumpe,
Name dier ni issyifa
Umur dier 18 hehe tua dari aq,ape lu org nk ckp aq x kesah,asal kn aq dgn dier bhgia,
Dan tuk pengetahuan kowang Cinte ini x kesah (Tua,muda,miskin,kaya,gemuk,kurus,buruk,lawa)
Cinte kite semua dtg dari allah,iklas itu yg penting,
Dier ni dok kt petling jaya,hukhuk jauh gak la dri aq tapi leh jmpe SBB!!!
My Mumy (Mak Syifa) tersyg ni,dier ckp nk jumpe klau x ari tu nk jumpe dah,
Tapi dady lak g kenduri sedih sgt x dpt jmpe,by the way aq kna ucap thx sgt2 kt diaorg sbb,
Diaorg menerima aq seadainya dan diaorg restui hubuhanga aq dgn syifa,
Mumy n dady the best sgt2 sporting hehe best la mumy,
Z syg Mumy n Dady(Ayah Sifa) ,Mumy sowi ye z x msg Mumy,Z bukan lupe mumy z nk save kredt,
Tok anak mumy tu!!!Kang mrajuk plak dier kan kan kan,
Kan anak mumy tu manja,
K nak cite sal anak dier lak lah asyik mumy tersyg je hahahaha,
Anak dier ni mmg baik gile2,N tuk PENGETAHUAN korang Aq ni frst love dia,
Best gileee haha kali pertama aq dpt gurl yg frst love ni,haha dier mmg manja sgt,
Tapi dier kerja laa,jrang msg dier tu bosan sikit tapi x pe,
Tu kan mase dpan dier!!! hehehe 
K tu je la aq cite lu k,Syifa i love u
Mumy I miss You
Dady I like you
TATA TITI TUTU

No comments:

Post a Comment