Friday, 8 April 2011

CintaKu Dgn Ckgu

~!Hari Pertama!~

Ini Kisah aq n cikgu,
cikgu ni mmg baik orang nyer comel d mata aq,
mule2 aq g sklh sperti biasa n bljar seperti biasa.tp skli tu aq x phm ape yg di ajar oleh cikgu ni aq angkt tgn tp dier biar je..aq angkt lame2 pastu dier dtg,dier tnyer knpe x pgi dpan bwak buku n tnyer dier,aq ckp x lrt la cikgu,cikgu pun tnyer la ape yg kmu x phm,lps tu aq tjuk kat dier latihan tu,dier ckp kna garis dri hujung sini ke sane jd dier pgang pmbris tu kat buku dier suh gris,lps tu aq nk gris aq pgang tgn dier n garis,pastu dier gosok2 tgn dier smbil termenung tgk muke aq,aq trus tnyer knpe ni ckgu,ckgu tu trus g tmpt duduk dier smbil gosok tgn dan padang2 aq..

~!Hari Kedua!~

Mcm biasa aq pgi ke sklh, dan smpai waktu nyer cikgu yg aq kata2 kn td tu ajar kite org,dier msok je tgk aq lagi,dan aq angkt tgn lgi dier dtg dier tnyer npe,aq ckp knpe tgk2 dier ckp x de ape n trus blah je,pastu cikgu tu ckp nk buat kls tmbahan ptg ni tp dier tak tau jdi ke x,so aq mnx no fon dier n dier bg,lps tu blik sklh aq msg dier tnyer jdi ke x pastu msg mcm biasa dah mkn blom sht ke x mcm2 la msg..smpai mlm tu tiap kol 12 je mesti cikgu ni call aq buat super saver.smpai lah kol 1 pagi..ckp mcm2 n then aq mintak tuk dier tman aq balik dier ckp ''Ok tggu kat klas nnty''

~!Hari Ketiga!~

Sampai je kat sekolh aq nmpak dier,dier nmpak aq jgak tp dier mcm buat tak tau,mungkin dier malu la kot,
pastu waktu balik tu dier tman aq,kite jln la same2 balik pastu dier terpgang tgn aq pgang trus tgn dier jln sme2 dier malu smpai x terkata ape,''last tu dier ckp jgn lupe msg k bye2''blik2 msg la dgn dier perh best la sbb hati aq n dier same2 dah mule syg mnyangi ..suka same suka..jdi mlm tu waktu cikgu call aq, aq tnyer cikgu ,cikgu nk cppl dgn sye x,''cikgu ckp sye x ksah,awak nk ke kat sye dah jauh berbeza umur nyer''sye ckp x ksah sye ok je..lps tu mse tuk tido dier ckp esk jgn lupe balik same2 lagi..n aq ckp ok..

~!Hari Keempat!~

Tiba nyer waktu balik dkt seklh dier dtg kt aq n balik same2 jln berpgang tgn,malu pun ade tkut sgt ckgu lain n murid lain nmpak pastu cikgu ckp ptg jum kua,so aq ckp ok kua g mane dier ckp g pdang,jd ptg tu kite jmpe jln2 kat pdang gelak tawar,snyuman dier x kn aq lupa mmg swt sgt,,wajah dier yg mnis buat aq lgi bertmbh syg kt dier,tp sedih sgt sbb x lame lgi dier akan berkawin aq n dier ade lgi seminggu je,mmg sedih sgt  hingga x terthan air mata aq..smpai la hari last aq n dier hari sblom dier kawin aq mmg sedih gile mngs2 aq tuk lps kn dier,aq x sanggup mlps kn org yg aq syg aq x bleh mnhan kepergian dier,,hidup aq seolh2 dah x normal mcm biasa aq sedih belajar pun tah kemana x da mood trus,


Ini Adalah sjarah dlm hidup aq,
Kali pertama cppl dgn cikgu,
lps 1 bulan akhir nyer aq dpt jgak lupa kn dier..

No comments:

Post a Comment